Monumentaal pand Weesp

In opdracht van en in samenwerking met Nieuw Nederland Architecten heeft studiopops de restauratie van een pand met monumentale gevel uitgewerkt en begeleid. De voormalige slagerij is van binnen volledig gestript en de houten kap is volledig vervangen. De overdekte achterplaats is getransformeerd tot mooie patio waar de keuken en tv-kamer aan gelegen zijn. Middels een trap in de patio kom je op het dakterras op de eerste etage.

 

 

 

Categorie

  • Woning, Interieur, Renovatie, Monument

Tijdspanne

  • 2014-2015

Status

  • Gerealiseerd

Locatie

  • Weesp

Typologie

  • Woonhuis, Voormalige slagerij

Oppervlakte

  • 210m²

Opdrachtgever

  • Particulier
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/1/8/studiopops.nl/httpd.www/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/inc/language-switcher.php on line 40